top of page

foredrag

Mette Bloch har holdt mere end 1500 foredrag i både i både Danmark og i udlandet. Hun holder oplæg på både dansk og engelsk, og hendes spidskompetence er at få publikum til at grine så meget at de har ondt i mavemusklerne dagen efter når de vågner. Men at grine er mest værdifuldt når du også får noget værdifuldt med hjem som du kan bruge i dit liv fremover. Så vil du lære at få succes på en federe og sjovere måde, så sig til!

 

 

 

På knappen ovenfor kan du læse hvad folk der har oplevet Mettes foredrag har tænkt og følt bagefter, og nederst kan du se mængden af umiddelbare hjerter der er afgivet.

 

 

 

Jeg håber vi ses! - klink på linket lige ovenover linjen her hvis din virksomhed også skal have en fordel i forhold til konkurrenterne!

gennemsnitlige bedømmelse er 4.5 ud af 5, baseret på 150 stemmer, Folk elsker det
p1500238312-5.jpg

TedX - Frederiksberg

Hvordan bedømmer du TedX'en?
Hader den!Ikke ret godtOkayVirkelig godtElsker den!

Her har du et kort eksempel, En TedX der blev optaget i Radiohusets koncertsal i 2021.

 

Egentlig skal man igennem en lang screeningprocess, og har 6 måneder til at forberede sin tale, men jeg kom med på et afbud og blev ringet op 4 dage før den skulle leveres. 

Den skulle skrives (ordret) og sendes samme aften, og da jeg havde noget standup jeg skulle levere to dage senere, blev jeg nødt til at vente med at øve Ted'en til jeg havde landet min comedy. 

 

Torsdag aften klokken 23 begyndte jeg derfor at øve. Hele fredagen kørte jeg den igennem, lørdag var der generalprøve, og søndag blev den leveret. 

 

Jeg havde fået 12 minutter, og SKULLE holde tiden

gennemsnitlige bedømmelse er 4.5 ud af 5, baseret på 150 stemmer, Folk elsker det
dickybird lille logo fugl på linie før n
  • Instagram - Hvid Circle
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle

dickybird - 91 91 09 09

bottom of page