top of page

om

dickybird er en virksomhed der samarbejder tæt med virksomhederne Cooper & Mollie og Podtribe Media.

Det er Mette Bloch der, står for aktiviteterne hos dickybird, i nært samarbejde med Allan Sønderskov Darré.

Opgaver som foredrag, konferencieropgaver, værtsopgaver og underholdning ligger i dickybird, og i Cooper & Mollie producerer og udgiver vi podcast, samt idéudvikler til nye spændende lyd og billedeprojekter.

Du kan booke foredrag med Mette Bloch, hvis din virksomhed trænger til at få rørt lattermusklerne, men også få noget med, der kan omsættes til mere effektivt arbejde og mindre stress.

teamet

hvem holder os kørende?

se nedenfor!

cooper & Mollie.png
14956590_10154644035559354_3167484582833

Mette Bloch

Podcastvært og foredragsholder

Har arbejdet som foredragsholder i snart 30 år, er forfatter til 6 bøger, har udgivet en plade og er vært på podcasten "Lykkefix" samt "Iværksætterhistorier"

Er passioneret omkring humor og kommunikation, og ikke mindst dyrevelfærd og medstifter af Cooper & Mollie Aps

Allan-Darre-1.png

Allan Sønderskov Darré

Business Angel

Serieiværksætter med ufatteligt mange succesfulde virksomheder bag sig. Allan brænder for at få virksomheder til at vokse og trives, og hans evne til at sætte netop dét hold der får det til at lykkes, har skabt ham et kontor fuld af gazeller, og et utal af diplomer. 

Allan er desuden medejer og medstifter af Cooper & Mollie ApS

Facetune_29-03-2021-14-26-35.JPG

Line Bloch

SoMe, PA, personlig træner og kostvejleder

Når det kommer til SoMe, så er der kun så meget man kan læse sig til, det meste handler om at have fingeren på pulsen, og at have et godt øje for hvad der fungerer, er smukt og giver iagttageren lyst til at kigge en ekstra gang, interagere eller dele. Og lige netop dét mestrer Line til fulde. Hun elsker at konstruere smukke opslag, og det nyder vi godt af!

Ud over det holder Line os i skarp form da hun er uddannet og monsterdygtig kostvejleder og personlig træner.

IMG_7716.JPG

Nølle og Fie

Anti-stress konsulenter

Ingen kan fungere hvis der ikke også slappes af. Og som du ved, kan det være svært, når hovedet kører på overarbejde, og telefonen ikke vil slippe hånden. INTRODUCING: Fie og Nølle - også kaldet Wibeke og Nølle, Fie og Frynne - ja, kær kat har mange navne. Det gode ved disse 7 kg tunge bamser er, at de kan sørge for at det er umuligt for dig at lave andet end at kæle med dem når først de lander på skødet af dig. Tvungen pause, sundt for krop og sjæl.

dickybird lille logo fugl på linie før n
  • Instagram - Hvid Circle
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle

dickybird - 91 91 09 09

bottom of page