top of page

om

dickybird er en virksomhed der har flere bolde i luften. Foredrag, podcast, undervisning, personlig træning og en online læringsplatform.

Det er Mette Bloch der, står for aktiviteterne hos dickybird, i nært samarbejde med Line Bloch,

 

Du kan booke foredrag med Mette Bloch, hvis din virksomhed trænger til at få rørt lattermusklerne, men også få noget med, der kan omsættes til mere effektivt arbejde og mindre stress. Har du eller din virksomhed brug for at komme i form, så er det Line I skal have på besøg!

Line Bloch

SoMe, PA, personlig træner og kostvejleder

Line er et levende eksempel på at man kan hvad man sætter sig for. Hun blev træt af at have for mange kilo at slæbe på, tilbage i 2020, og derfor gik hun i gang med intensiv træning og fokus på sin kost.

I dag er hun mere end 30 kilo lettere, hun er uddannet personlig træner og kostvejleder, og ekstremt dygtig til at lægge træningsplaner og motivere andre, også børn og unge der har brug for at røre sig. Det behøver nemlig ikke være kedeligt at bevæge sig.

 

Har din virksomhed, eller du, brug for at få lagt en plan der holder, eller brug for en motiverende træner der kommer og hjælper medarbejderne i jeres eget træningscenter, så er Line hende I skal have fat i. 

 

Kontakt os gerne, så finder vi en super løsning til jer, så der kommer mere overskud og glæde, og mindre sygefravær på kontoret.

IMG_1399.heic
14956590_10154644035559354_316748458283380720_n_edited.jpg

Mette Bloch

Podcastvært og foredragsholder

Mette er tidligere eliteidrætsudøver og har været verdensmester to gange i letvægts single sculler (altså hvor man ror alene). 

Hun har arbejdet som foredragsholder i snart 30 år, er forfatter til 6 bøger, har udgivet en plade og er vært på podcasten "Lykkefix".

Hun underviser i både præsentationsteknik og kommunikation, og har en online kursusvirksomhed der hedder MBAcademy hvor du kan pudse dine kompetencer af i dit eget tempo. 

Mette er passioneret omkring kommunikation og medarbejderengagement, så skal der mere glæde og større overskud på både den personlige konto, men også bundlinjen, så kontakt os endelig. 

Som foredragsholder er Mette en af landets mest populære, med humor som hjørnesten for al levering.

dickybird lille logo fugl på linie før n
  • Instagram - Hvid Circle
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle

dickybird - 91 91 09 09

bottom of page